Waarom glasvezel?

Waarom glasvezel?
Tegenwoordig doen we veel dingen online: tv kijken, telefoneren, werken, gamen, studeren, bankieren, winkelen en zelfs onze belastingaangifte gaat alleen maar digitaal. Dat wordt in de toekomst alleen nog maar meer. Steeds meer apparaten in huis bedienen we via wifi en steeds meer mensen gebruiken zorg op afstand. Evenals bewaking en beveiliging van de woning. Zelfs het agrarische bedrijf wordt compleet gedigitaliseerd. Internet via glasvezel biedt de snelheid en de stabiliteit die hiervoor nodig zijn.

Toekomstbestendig internet
Glasvezel kent veel voordelen, maar de belangrijkste is toch wel dat het netwerk toekomstbestendig is. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in recordtempo op en internet krijgt een alsmaar groter wordende rol in ons leven. Het huidige netwerk is binnen afzienbare tijd niet meer bestand tegen dat toenemende dataverkeer. Glasvezel is dat wel.

Storingen en vertragingen zijn verleden tijd
Omdat glasvezel werkt met licht in plaats van stroom, heeft u geen last van elektromagnetische ruis en is de verbinding altijd stabiel en van hoge kwaliteit. Glasvezel heeft een haast oneindige capaciteit en, in tegenstelling tot coax en koper, een eigen verbinding met het netwerkstation. Dat betekent dat u de glasvezelverbinding niet hoeft te delen met anderen. Daardoor kan het moeiteloos grote hoeveelheden data aan en is het netwerk ongevoelig voor storingen of vertragingen. Wel zo gemakkelijk, want het internetverkeer neemt de komende jaren alleen maar toe. En dat gaat echt niet meer alleen om e-mailen en surfen. De glasvezelverbinding is supersnel. Wachten door ‘bufferen’ of op het laden van pagina is echt verleden tijd. Ook als u in huis met meerdere apparaten online bent.

Zekerheid, nu en in de toekomst
Dat alles maakt glasvezel de nieuwe standaard op het gebied van internetverbindingen. Hoge snelheden zijn gegarandeerd, evenals betrouwbaarheid. Bovendien biedt de verbinding volop ruimte voor alle toekomstige ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen en zorg. Nu en later.

Razendsnel internet, altijd en overal
Online bankieren, een mail versturen terwijl de kinderen huiswerk maken, bedrijfsautomatisering of gebruikmaken van zorg op afstand? Met glasvezel haalt u een razendsnelle en betrouwbare internetverbinding in huis. Privé zowel als zakelijk; zelfs als het hele gezin of de hele buurt online is. Bovendien verzekert u zich van een netwerk dat over tientallen jaren ruimte biedt voor verdere groei in capaciteit.

Volop keuze in tv-zenders, in haarscherpe kwaliteit
Met glasvezel kijkt u digitale tv waar, wanneer en hoe u maar wilt. Op een tv, tablet, smartphone, computer of op alle vier tegelijkertijd. Met vele TV-zenders binnen handbereik en dat alles in haarscherpe kwaliteit. Bekijk interactieve tv of pauzeer een live-programma. Met glasvezel bent u voorbereid op alle toekomstige ontwikkelingen en vormen van tv, zoals levensgrote schermen, beeldbellen en 3D.

Up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid
Een groot voordeel van glasvezel is dat het uploaden van bestanden net zo snel gaat als het downloaden. Dat bespaart u veel tijd, bijvoorbeeld bij het uploaden van fotoalbums, clouddiensten, het delen van grote bestanden en thuiswerken. De vraag naar een hoge uploadsnelheid neemt in de toekomst alleen nog maar toe.

Met glasvezel van Mabib kunt u binnenkort beschikken over

Razendsnel internet, altijd en overal

Razendsnel internet, altijd en overal

Met glasvezel kunt u up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid, loopt u zakelijk gezien voor én bent u klaar voor de toekomst.

Volop keuze in tv-zenders, in haarscherpe kwaliteit

Volop keuze in tv-zenders, in haarscherpe kwaliteit

Geen sneeuw op uw beeldscherm als het waait of regent. Met glasvezel beschikt u over betrouwbare en haarscherpe televisiebeelden.

Voordelig bellen met de vaste telefoon

Voordelig bellen met de vaste telefoon

Met kraakheldere telefonie kunt u probleemloos bellen met familie, vrienden en zakelijke relaties.

Doe de postcodecheck

En zie meteen of uw woning of bedrijf in aanmerking komt voor glasvezel

Waarom glasvezel?

  • Supersnel internet, nu en straks
  • Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten
  • Bestanden uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid