Nieuws

Aanleg glasvezelnetwerk in Altena start na bouwvak

17 april 2018

Het buitengebied van Altena krijgt glasvezel! Begin februari werd de benodigde 50% aanmeldingen behaald. Inmiddels zijn de voorbereidingen achter de schermen al in volle gang.... Lees meer »

Glasvezel voor het buitengebied van Altena

14 februari 2018

De benodigde 50% is gehaald! Het buitengebied van de toekomstige gemeente Altena krijgt glasvezel. Vandaag werd bekend dat 51,1% van de bewoners een glasvezelabonnement heeft... Lees meer »

Mabib gaat verder onder de naam Glasvezel buitenaf

29 januari 2018

Vanaf vandaag gaat Mabib verder onder de naam Glasvezel buitenaf. Mabib en Glasvezel buitenaf werkten al langere tijd samen en nu is er gekozen om... Lees meer »

Start glasvezelcampagne Meierijstad en St. Michielsgestel

29 januari 2018

Vandaag is het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Meierijstad en St. Michielsgestel. Vanaf 19 februari kunnen de inwoners van beide gemeenten zich inschrijven voor... Lees meer »

“Het is belangrijk dat we met ontwikkelingen meegaan”

21 december 2017

“Wij kiezen voor glasvezel. Ook al hebben we het zelf niet echt nodig, we hebben nu de mogelijkheid. We weten dat glasvezel ongelofelijke internetsnelheden biedt:... Lees meer »

“Ik wil graag goed voorbereid zijn op de toekomst”

21 december 2017

De agrarische sector digitaliseert. Data versturen wordt steeds belangrijker. Jacob Branderhorst, akkerbouwer en vice voorzitter van ZLTO Altena Biesbosch, weet er alles van en ziet... Lees meer »

“Mijn oproep aan bewoners: doe mee!”

21 december 2017

Ambassadeur en eigenaar van een duurzaam economisch adviesbureau Chantal de Schepper (links) was er meteen over uit en sloot als één van de eersten een... Lees meer »

“Nu hebben we de kans”

21 december 2017

Fiona van der Stelt zet zich actief in voor de komst van glasvezel in het buitengebied van Altena. “Nu hebben we de kans. Als dit... Lees meer »

Informatieavond Cranendonck uitstekend bezocht

15 december 2017

Op donderdag 14 december vond in Party Centrum Antoine de informatiebijeenkomst voor bewoners van het buitengebied in Cranendonck plaats. En ook hier lijkt het enthousiasme... Lees meer »

Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?