Nieuws - Mabib

Nieuws

Vertraging bij de aanleg in de gemeente Cranendonck

13 augustus 2018

Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg. Hierbij zijn we op een probleem gestuit dat gevolgen heeft voor de planning; namelijk... Lees meer »

Update: start aanleg glasvezel in buitengebied Altena

20 juni 2018

Goed nieuws voor alle inwoners van het buitengebied in Altena. We zijn gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel. Na de bouwvak,... Lees meer »

Vernieuwde planning Oosterhout

01 mei 2018

De basis infrastructuur is eindelijke afgerond. Alle werkzaamheden langs de weg zijn klaar en de buizen met de kabels liggen in de grond. De aannemer... Lees meer »

Aanleg glasvezelnetwerk in Altena start na bouwvak

17 april 2018

Het buitengebied van Altena krijgt glasvezel! Begin februari werd de benodigde 50% aanmeldingen behaald. Inmiddels zijn de voorbereidingen achter de schermen al in volle gang.... Lees meer »

Glasvezel voor het buitengebied van Altena

14 februari 2018

De benodigde 50% is gehaald! Het buitengebied van de toekomstige gemeente Altena krijgt glasvezel. Vandaag werd bekend dat 51,1% van de bewoners een glasvezelabonnement heeft... Lees meer »

Mabib gaat verder onder de naam Glasvezel buitenaf

29 januari 2018

Vanaf vandaag gaat Mabib verder onder de naam Glasvezel buitenaf. Mabib en Glasvezel buitenaf werkten al langere tijd samen en nu is er gekozen om... Lees meer »

Start glasvezelcampagne Meierijstad en St. Michielsgestel

29 januari 2018

Vandaag is het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Meierijstad en St. Michielsgestel. Vanaf 19 februari kunnen de inwoners van beide gemeenten zich inschrijven voor... Lees meer »

“Het is belangrijk dat we met ontwikkelingen meegaan”

21 december 2017

“Wij kiezen voor glasvezel. Ook al hebben we het zelf niet echt nodig, we hebben nu de mogelijkheid. We weten dat glasvezel ongelofelijke internetsnelheden biedt:... Lees meer »

“Ik wil graag goed voorbereid zijn op de toekomst”

21 december 2017

De agrarische sector digitaliseert. Data versturen wordt steeds belangrijker. Jacob Branderhorst, akkerbouwer en vice voorzitter van ZLTO Altena Biesbosch, weet er alles van en ziet... Lees meer »

Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?