Nieuws

Van langzaam internet naar glasvezel in 4 stappen

21 juli 2017

Wij kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om te overzien hoe de aanleg van glasvezel in zijn werk gaat. Daarom hebben wij onderstaande... Lees meer »

Glasvezel aansluiten op uw huis, hoe werkt dat eigenlijk?

13 juli 2017

Aannemer van Gelder Telecom is in Boxtel druk bezig om alle aangemelde huishoudens aan te sluiten op het glasvezelnetwerk van Mabib. Omdat wij ons kunnen... Lees meer »

Een dagje op pad: Tour du Koe in Land van Altena!

04 juli 2017

U heeft ze ongetwijfeld al wel eens zien staan in het Brabantse buitengebied: onze roze koeien! Aangezien de koeien zo nu en dan lekker aan... Lees meer »

Glasvezel in het buitengebied van Asten en Someren: “Een historisch moment”

03 juli 2017

Op woensdag 28 juni vond de feestelijke kick-off voor glasvezel in Asten & Someren plaats in restaurant De Hoijse Hoeve in Someren. Ambassadeur Harrie Reinders en... Lees meer »

We gaan glasvezel aanleggen in Oosterhout!

30 juni 2017

Geweldig nieuws: de kogel is door de kerk en het geduld van de inwoners van Oosterhout wordt eindelijk beloond! De grens van 55% inschrijvingen is... Lees meer »

Glasvezelcampagne Asten-Someren feestelijk afgetrapt

29 juni 2017

Het buitengebied van Asten en Someren is klaar voor glasvezel! Dat bleek wel op 28 juni tijdens de feestelijke kick-off in restaurant De Hoijse Hoeve... Lees meer »

Eerste huisaansluitingen een feit!

09 juni 2017

De afgelopen week zijn de eerste huishoudens in Boxtel aangesloten op het snelle, betrouwbare en toekomstbestendige glasvezelnetwerk. Een absolute mijlpaal voor Mabib, omdat dit onze eerste... Lees meer »

Boxtel: Op naar 70% aanmeldingen en € 250 retour!

09 juni 2017

De teller in Boxtel staat momenteel op 65%. Dat betekent dat 395 huishoudens in het buitengebied het belang van glasvezel inzien en zich hebben ingeschreven.... Lees meer »

Versimpeling Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding Buitengebied

09 juni 2017

Met ingang van 9 juni 2017 zijn onze Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding Buitengebied versimpeld. In andere woorden; ze zijn eenvoudiger en minder juridisch voor u opgeschreven.... Lees meer »

Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?