Nieuws

Mabib wordt Glasvezel buitenaf

27 september 2018

Glasvezel buitenaf en Mabib zijn begin dit jaar samengevoegd en vanaf 1 november voegt Glasvezel buitenaf de twee bedrijfsentiteiten samen (‘juridische fusie’) tot één bedrijf:... Lees meer »

Huisaansluitingen in Asten-Someren

07 september 2018

Vorig jaar werd bekend dat het buitengebied van Asten-Someren glasvezel krijgt. Inmiddels zijn de graafwerkzaamheden in volle gang en zijn bijna alle huizen voorzien van... Lees meer »

Start aanleg glasvezel in buitengebied Altena

03 september 2018

Vandaag gaven wethouders Wijnand van der Hoeven van Aalburg, Mathijs van Oosten van Werkendam en Renze Bergsma van Woudrichem samen met Piet Grootenboer, directeur Glasvezel... Lees meer »

Vertraging bij de aanleg in de gemeente Cranendonck

13 augustus 2018

Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg. Hierbij zijn we op een probleem gestuit dat gevolgen heeft voor de planning; namelijk... Lees meer »

Update: start aanleg glasvezel in buitengebied Altena

20 juni 2018

Goed nieuws voor alle inwoners van het buitengebied in Altena. We zijn gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel. Na de bouwvak,... Lees meer »

Vernieuwde planning Oosterhout

01 mei 2018

De basis infrastructuur is eindelijke afgerond. Alle werkzaamheden langs de weg zijn klaar en de buizen met de kabels liggen in de grond. De aannemer... Lees meer »

Aanleg glasvezelnetwerk in Altena start na bouwvak

17 april 2018

Het buitengebied van Altena krijgt glasvezel! Begin februari werd de benodigde 50% aanmeldingen behaald. Inmiddels zijn de voorbereidingen achter de schermen al in volle gang.... Lees meer »

Glasvezel voor het buitengebied van Altena

14 februari 2018

De benodigde 50% is gehaald! Het buitengebied van de toekomstige gemeente Altena krijgt glasvezel. Vandaag werd bekend dat 51,1% van de bewoners een glasvezelabonnement heeft... Lees meer »

Mabib gaat verder onder de naam Glasvezel buitenaf

29 januari 2018

Vanaf vandaag gaat Mabib verder onder de naam Glasvezel buitenaf. Mabib en Glasvezel buitenaf werkten al langere tijd samen en nu is er gekozen om... Lees meer »

Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?