Nieuws

Informatieavonden Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel succesvol verlopen

16 oktober 2017

Ook in de gemeenten Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel is de interesse in glasvezel groot! De afgelopen drie weken werden er liefst 11... Lees meer »

Stakeholders geïnformeerd over glasvezelcampagne Altena

04 oktober 2017

Op 27 september vond een ontbijtbijeenkomst plaats over de vraagbundelingscampagne in Altena. Mabib nodigde hiervoor diverse stakeholders uit, waaronder de gemeenten (Aalburg, Werkendam en Woudrichem),... Lees meer »

“Met glasvezel is Rode Kruis Bungalow klaar voor toekomst”

03 oktober 2017

Henrik Hijzen is woonachtig in de kern van Someren en beschikt al over een goede glasvezelverbinding. Toch houdt hij de vraagbundeling van Mabib in het... Lees meer »

Bezoek een informatieavond in Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek of Gemert-Bakel!

25 september 2017

Vanavond starten de informatieavonden voor bewoners van het buitengebied in Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel! Hier vertellen wij u graag meer over alles... Lees meer »

Informatieavonden Asten-Someren uitstekend bezocht

20 september 2017

De informatieavonden in Asten en Someren zitten er bijna op. En we kunnen concluderen dat de belangstelling groot is! Tal van bewoners bezochten de afgelopen... Lees meer »

Start glasvezelcampagne gemeente Altena

18 september 2017

Sneller internet is binnen handbereik voor bewoners van het buitengebied van gemeente Altena. Vandaag maakte de Maatschappij voor Breedband in Brabant (Mabib) tijdens een bijeenkomst... Lees meer »

Inschrijvingen geopend in 6 Brabantse gemeenten

12 september 2017

Goed nieuws voor inwoners van Asten-Someren en Laarbeek, Gemert-Bakel, Nuenen en Son en Breugel! Bewoners van het buitengebied kunnen zich nu aanmelden bij een van... Lees meer »

Van langzaam internet naar glasvezel in 4 stappen

21 juli 2017

Wij kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om te overzien hoe de aanleg van glasvezel in zijn werk gaat. Daarom hebben wij onderstaande... Lees meer »

Glasvezel aansluiten op uw huis, hoe werkt dat eigenlijk?

13 juli 2017

Aannemer van Gelder Telecom is in Boxtel druk bezig om alle aangemelde huishoudens aan te sluiten op het glasvezelnetwerk van Mabib. Omdat wij ons kunnen... Lees meer »

Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?