Nieuws

Eerste huisaansluitingen een feit!

09 juni 2017

De afgelopen week zijn de eerste huishoudens in Boxtel aangesloten op het snelle, betrouwbare en toekomstbestendige glasvezelnetwerk. Een absolute mijlpaal voor Mabib, omdat dit onze eerste... Lees meer »

Boxtel: Op naar 70% aanmeldingen en € 250 retour!

09 juni 2017

De teller in Boxtel staat momenteel op 65%. Dat betekent dat 395 huishoudens in het buitengebied het belang van glasvezel inzien en zich hebben ingeschreven.... Lees meer »

Versimpeling Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding Buitengebied

09 juni 2017

Met ingang van 9 juni 2017 zijn onze Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding Buitengebied versimpeld. In andere woorden; ze zijn eenvoudiger en minder juridisch voor u opgeschreven.... Lees meer »

Glasvezel in Oosterhout; we zijn er bijna!

06 juni 2017

U heeft het ongetwijfeld gezien: in steeds meer voortuinen in Oosterhout prijkt de Mabib-vlag. Mensen zijn super enthousiast en hoewel we de uiterste inschrijfdatum voor... Lees meer »

5 vragen aan: Sander van Tuijn (VolkerWessels Telecom)

03 juni 2017

VolkerWessels Telecom is als aannemer nauw betrokken bij de glasvezelcampagne in de buitengebieden van Oosterhout. Indien 55% van de adressen zich aanmeldt voor glasvezel, starten... Lees meer »

Video: verslag inloopdag Oosterhout

02 juni 2017

Op 17 mei organiseerden wij in Dorpshuis den Brink in Den Hout een speciale inloopdag voor glasvezel. Bewoners van de buitengebieden in Oosterhout konden hier al... Lees meer »

Oosterhout: nog 4 dagen om u in te schrijven

02 juni 2017

Op dit moment staat de teller voor glasvezel van Mabib op 35%. Dat is een mooi percentage, maar niet genoeg. Want alleen bij minimaal 55%... Lees meer »

Heeft u nog vragen over glasvezel? Wij komen langs in Oosterhout!

26 mei 2017

Het gaat de goede kant op in Oosterhout. Met nog anderhalve week te gaan zien we het aantal inschrijvingen rap toenemen. En dat is nodig, want... Lees meer »

Winnaar Vroege Vogel Actie Oosterhout bekend

24 mei 2017

Meneer Kaarsemaker uit Den Hout is de gelukkige winnaar van de Mabib Vroege Vogel Actie. Hij schreef zich als één van de eerste inwoners van... Lees meer »

“Eindelijk glasvezel in Asten!”

19 mei 2017

Gemeentenieuws en Asten Nu besteden in onderstaande video aandacht aan de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Hierin komen diverse ambassadeurs voor glasvezel aan het woord... Lees meer »

Doe de postcodecheck

En zie meteen of uw woning of bedrijf in aanmerking komt voor glasvezel

Waarom glasvezel?

  • Supersnel internet, nu en straks
  • Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten
  • Bestanden uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid