Nieuws

Inschrijvingen geopend voor gemeente Cranendonck

04 december 2017

Goed nieuws voor inwoners van Cranendonck! Bewoners van het buitengebied kunnen zich per vandaag (4 december) aanmelden bij een van de vier serviceproviders voor razendsnel... Lees meer »

Buitengebied Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel krijgt glasvezel!

01 december 2017

Wederom fantastisch nieuws: het buitengebied van Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel krijgt glasvezel. De grens van 50% deelname is ruimschoots gepasseerd en dus... Lees meer »

“We moeten onze samenleving inrichten op nieuwe technologieën”

28 november 2017

Over enkele dagen wordt duidelijk of ook het buitengebied van Laarbeek zal worden aangesloten op glasvezel. Als op 1 december 2017 ten minste 50% van... Lees meer »

Bouw van glasvezelnetwerk Boxtel afgerond

23 november 2017

Het glasvezelnetwerk in het buitengebied van de gemeente Boxtel is klaar. Daarmee heeft Boxtel een primeur in handen. Iedereen in de hele gemeente heeft toegang... Lees meer »

Nog 2 weken te gaan in Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel

17 november 2017

Na het succesvolle project in Asten-Someren  nadert de deadline voor Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel! Momenteel zijn we al over de helft (26%)... Lees meer »

Komst glasvezel in Asten-Someren een feit!

13 november 2017

Geweldig nieuws uit Asten-Someren. De grens van 50% is gepasseerd en dus krijgt het buitengebied van beide gemeenten glasvezel! Op 13 november, de laatste dag... Lees meer »

Asten-Someren: de eindstreep is in zicht. Op naar de 50%!

08 november 2017

Inwoners van Asten en Someren hebben nog maar enkele dagen om zich in te schrijven voor glasvezel. Op dit moment staat de teller op 34%.... Lees meer »

Ook ZLTO Gemert-Bakel maakt zich sterk voor glasvezel

03 november 2017

De ZLTO maakt zich sterk voor glasvezel in Gemert-Bakel. Een goede verbinding is essentieel voor agrariërs, stelt ook het bestuur van de ZLTO-afdeling in deze... Lees meer »

“Wij hebben een aanjaagfunctie op het gebied van glasvezel”

31 oktober 2017

Willy Donkers is voorzitter van het Dorpsoverleg Elsendorp (Gemert-Bakel) en groot voorstander van de komst van glasvezel. Als zelfstandig ondernemer ondervindt hij vrijwel dagelijks de... Lees meer »

Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?