50%
inschrijvingen
=
start
bouw
53% van de huishoudens in het buitengebied van Altena (Aalburg, Werkendam en Woudrichem) heeft zich inmiddels al ingeschreven.

Wij gaan glasvezel aanleggen!

Het buitengebied van Altena krijgt glasvezel! Meer dan 50% van de inwoners heeft zich aangemeld voor glasvezel. Dit was nodig om te mogen starten met de aanleg. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen, bedankt!

Aanleg
Mabib is volop bezig met de voorbereidingen. We krijgen nog steeds verzoeken binnen van mensen die ook een aansluiting willen. Omdat we iedereen een glasvezelverbinding gunnen, nemen we deze verzoeken dan ook graag mee. Naar verwachting gaat eind augustus de schop in de grond.

 

Aanmelden 
Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u alsnog glasvezel? U kunt zich nog steeds aanmelden bij een van de dienstenaanbieders.

Ons aanbod

U kunt zich nog steeds aanmelden voor glasvezel! U kunt kiezen uit zes dienstenaanbieders voor een passend glasvezelabonnement. Naast de kosten voor dit glasvezelpakket, betaalt u een vastrechtvergoeding. Deze kunt u maandelijks voldoen. U betaalt dan 15 euro zolang uw contract bij de dienstenaanbieder loopt. Het is ook mogelijk om de vastrechtvergoeding af te kopen.

Zekerheid, nu en in de toekomst

Tegenwoordig doen we veel dingen online: video bellen, werken, gamen, studeren, bankieren, winkelen, tv kijken en zelfs onze belastingaangifte gaat digitaal. Dat wordt in de toekomst alleen maar meer.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in recordtempo op en internet krijgt een alsmaar groter wordende rol in ons leven. Deze ontwikkeling vraagt om een stabiele en betrouwbare verbinding. Glasvezel biedt oneindig veel capaciteit en voldoet aan de stijgende vraag naar data en diensten (internet, telefonie en televisie).

 

Ontdek de voordelen

Lokale verkopers

In het buitengebied van Altena werken Mabib en de aangesloten dienstenaanbieders Caiway, Cbizz, Kliksafe, Libernet, Solcon en Weserve graag nauw samen met diverse lokale verkopers. Dit zijn lokale ondernemingen en experts op ICT-gebied, die graag hun steentje bijdragen aan het project door bewoners te voorzien van hulp en advies bij de keuze voor een abonnement of een dienstenaanbieder. Ga dus gerust eens bij hen langs voor vragen, hulp en advies.

 

 

 

 

Lokale verkopers in Altena

Onze ambassadeurs

In Altena hebben wij volop samen gewerkt met ambassadeurs. Mede dankzij hen heeft minimaal de helft van de inwoners van het buitengebied een glasvezelabonnement afgesloten. Vindt u het fijn om met iemand uit uw eigen dorp van gedachten te wisselen over glasvezel, de dienstenaanbieders of welk abonnement nu het beste past bij uw situatie? Neem gerust contact ze op.

 

Onze enthousiaste ambassadeurs hebben ook een eigen Facebook groep aangemaakt. Deze treft u hier: Glasvezel Altena

 

Klik op onderstaande button voor een overzicht van alle ambassadeurs.

Neem contact op met een ambassadeur

Bestel een abonnement bij één van onze dienstenaanbieders

Caiway

Een innovatieve provider met aantrekkelijke triple pakketten voor de particuliere markt.

088-2249099

Ik wil dat Caiway contact met mij opneemt

Ga naar Caiway
CBizz

CBizz biedt diverse telefonie-, televisie- en internetdiensten, speciaal gericht op het bedrijfsleven.

088-0020200

Ik wil dat CBizz contact met mij opneemt

Ga naar CBizz
Kliksafe

Actief beschermd worden tegen online porno en geweld? Bij Kliksafe bepaal je zelf wat je ziet.

0341-274999

Ik wil dat Kliksafe contact met mij opneemt

Ga naar Kliksafe
Libernet

Zet zich sinds 2001 in om snel, stabiel en onbeperkt internet in de buitengebieden te realiseren.

085-9021012

Ik wil dat Libernet contact met mij opneemt

Ga naar Libernet
Solcon

Solcon biedt particulier én zakelijk diverse pakketten: Internet Only, Internet & Bellen en Alles-in-1.

088-0032222

Ik wil dat Solcon contact met mij opneemt

Ga naar Solcon
Weserve

Bij Weserve kunt u zakelijk terecht voor een goede dienstverlening in combinatie met snelle abonnementen.

074-7600370

Ik wil dat Weserve contact met mij opneemt

Ga naar Weserve

Abonnementen vergelijken

Benieuwd welk abonnement het beste bij u past? Via de website van HelloWorld kunt u de pakketten van alle dienstenaanbieders duidelijk en overzichtelijk met elkaar vergelijken. Zo weet u precies welk abonnement het best past bij uw persoonlijke situatie!

Ga naar Helloworld

Advies en Aanmelden

Overweegt u om over te stappen op glasvezel? Wij kunnen ons voorstellen dat u graag hulp wilt bij het kiezen van het juiste abonnement. Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij de dienstenaanbieders, de lokale verkoper bij u in de buurt of een ambassadeur van Mabib. Wilt u zich liever online oriënteren? Ga naar www.helloworldglasvezel.nl. Hier kunt u de dienstenaanbieders en de diensten vergelijken.

Klantenservice

Heeft u vragen over glasvezel, de aanleg, planning of aannemer? U kunt op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur terecht bij onze klantenservice.

 

Telefoon : 088 – 758 58 50

Email      : [email protected]

 

Nieuws over glasvezelaanleg in Altena (Aalburg, Werkendam en Woudrichem)

Update: start aanleg glasvezel in buitengebied Altena

20 juni 2018

Goed nieuws voor alle inwoners van het buitengebied in Altena. We zijn gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel. Na de bouwvak,... Lees meer »

Aanleg glasvezelnetwerk in Altena start na bouwvak

17 april 2018

Het buitengebied van Altena krijgt glasvezel! Begin februari werd de benodigde 50% aanmeldingen behaald. Inmiddels zijn de voorbereidingen achter de schermen al in volle gang.... Lees meer »

Glasvezel voor het buitengebied van Altena

14 februari 2018

De benodigde 50% is gehaald! Het buitengebied van de toekomstige gemeente Altena krijgt glasvezel. Vandaag werd bekend dat 51,1% van de bewoners een glasvezelabonnement heeft... Lees meer »

Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?