Mabib wordt Glasvezel buitenaf

27 september 2018

Glasvezel buitenaf en Mabib zijn begin dit jaar samengevoegd en vanaf 1 november voegt Glasvezel buitenaf de twee bedrijfsentiteiten samen (‘juridische fusie’) tot één bedrijf: Glasvezel buitenaf B.V.. Wel zo duidelijk voor iedereen.

Hierdoor verandert een aantal gegevens in uw contract en op uw factuur. Hieronder leggen wij uit wat er wijzigt en wat dit voor u betekent.

Wat wijzigt er?

Voor het gebruik van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting heeft u een contract afgesloten met Maatschappij voor Breedband in Brabant B.V. (“Mabib”). Glasvezel buitenaf wil dit vereenvoudigen en voegt daarom deze bedrijfsentiteiten samen (‘juridische fusie’) tot één bedrijf: Glasvezel buitenaf B.V..

Wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 november wordt de naam van de partij waarmee u de overeenkomst heeft automatisch aangepast. Voortaan ziet u gewoon overal de naam Glasvezel buitenaf (B.V.) staan; op onze website, in de algemene voorwaarden, op de factuur en de (maandelijkse) bankafschrijving.

Ook gebruiken we per 1 november één BTW-nummer (NL8530.93.234.B01) en één KvK-nummer (58569464).

Onze contactgegevens zijn ook veranderd, u kunt ons bereiken via www.glasvezelbuitenaf.nl, telefoonnummer 088 – 75 85 800 of [email protected]. Ons bankrekeningnummer verandert niet.

U hoeft niets te doen

Bovengenoemde wijzigingen gaan geheel automatisch en hebben geen enkele invloed op de levering van glasvezel of de kwaliteit van de diensten. U hoeft daarom niets te doen. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 088 – 75 85 800 of [email protected].

Vragen

Hebben de administratieve wijzigingen impact op de levering van glasvezel of op de levering van diensten?

Nee. Bovengenoemde wijzigingen gaan geheel automatisch en hebben geen enkele invloed op de levering van glasvezel of de kwaliteit van de diensten.

De naam van de contractpartij op de Algemene Voorwaarden wijzigt. Mag ik nu het contract opzeggen?

Omdat de voorwaarden van de vastrechtvergoeding hetzelfde blijven, kunt u de overeenkomst niet per direct opzeggen. Na de looptijd van één jaar, kunt u maandelijks opzeggen.

Ik heb de vastrechtvergoeding al in één keer betaald en ontvang geen facturen meer. Wat verandert er voor mij?

Ook voor u verandert de naam op de overeenkomst die u met ons heeft gesloten. Omdat u ervoor heeft gekozen in één keer de vastrechtvergoeding te betalen, ontvangt u geen facturen meer van ons en ziet u geen wijziging op een factuur. Wel zullen wij eventuele toekomstige communicatie vanuit Glasvezel Buitenaf B.V. aan u richten.

Ik ben het oneens met deze wijziging. Waar kan ik dit melden?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 088 – 75 85 800 of [email protected].

Categorie: Alle gemeenten

Terug naar overzicht
Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?