Vertraging bij de aanleg in de gemeente Cranendonck

13 augustus 2018

Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg. Hierbij zijn we op een probleem gestuit dat gevolgen heeft voor de planning; namelijk grote mate van verontreinigde grond in de gemeente Cranendonck. Eerder is er verkondigd dat de aanleg van het glasvezelnetwerk start op 13 augustus 2018. Doordat het onderzoek voorafgaand aan de aanleg nu meer tijd nodig heeft, moeten wij u helaas mededelen dat de aanleg na de zomer plaatsvindt.

De te verwachten vertraging is maximaal drie maanden. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is voor u. We doen er alles aan om samen met de gemeente tot een snel resultaat te komen om het glasvezelnetwerk te realiseren.

Voor nu wensen wij u een mooie vakantie. U ontvangt na de zomer meer informatie over de planning.

Categorie: Cranendonck

Terug naar overzicht
Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?