Update: start aanleg glasvezel in buitengebied Altena

20 juni 2018

Goed nieuws voor alle inwoners van het buitengebied in Altena. We zijn gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel. Na de bouwvak, medio augustus, gaat de schop officieel in de grond.

Momenteel voeren we samen met Enexis werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden duren tot ca. 20 juli en vinden plaats aan de Hoefweg in Andel. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de laagspanningskabel en het voorbereiden van de aanleg van glasvezel in het gebied.

Daarnaast zijn we achter de schermen bezig met het bestellen van materialen en het specificeren van de planning. We hebben met de gemeente afgestemd op welke gronden de verdeelpunten worden geplaatst en op basis hiervan kan aannemer Van Gelder de aanlegroute verder bepalen. Medio augustus gaat de schop in de grond en naar verwachting kunnen de eerste bewoners eind oktober gebruikmaken van de glasvezeldiensten.

Zodra de planning bekend is, delen we die uiteraard met u op deze pagina.

Categorie: Altena (Aalburg, Werkendam en Woudrichem)

Terug naar overzicht
Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?