Start glasvezelcampagne Meierijstad en St. Michielsgestel

29 januari 2018

Vandaag is het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Meierijstad en St. Michielsgestel. Vanaf 19 februari kunnen de inwoners van beide gemeenten zich inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Zij kunnen hiervoor terecht bij Glasvezel Buitenaf (www.glasvezelbuitenaf.nl).
Mabib en Glasvezel buitenaf gaan vanaf vandaag verder onder de naam Glasvezel buitenaf. Beide partijen werkten al langere tijd samen en nu is er gekozen om onder één naam verder te gaan. Dit heeft verder geen gevolgen voor het aanbod en de voorwaarden richting de inwoners en bedrijven in het buitengebied van Meierijstad en St. Michielsgestel.
 

Iedereen persoonlijk informeren
Om de inwoners en bedrijven goed te informeren, organiseert Glasvezel buitenaf in de week van 5 maart een aantal informatieavonden. Hiervoor ontvangen de inwoners en bedrijven die tot het buitengebied horen, een persoonlijke uitnodiging. Als op 7 mei 50% deelname is gehaald, dan wordt er glasvezel aangelegd in het buitengebied.

Aanbod en aanbieders
Het aanbod bestaat uit een abonnement bij een dienstaanbieder en een vastrechtvergoeding. Deze vastrechtvergoeding kent twee varianten, eenmalig € 1.815,- of maandelijks € 15,-.

Glasvezel buitenaf legt een glasvezelnetwerk aan waarover verschillende dienstaanbieders, diensten (internet, televisie en/of telefonie) leveren. In Brabant leveren Caiway, Solcon, WeServe en C-Bizz al diensten over het glasvezelnetwerk. Het goede nieuws is dat daar vanaf nu Delta bij komt. Glasvezel buitenaf is blij met de toetreding van Delta. Hierdoor is het aanbod zowel qua aanbieders als diensten goed en gevarieerd.

Over Glasvezel buitenaf
De ambitie van Glasvezel buitenaf is om iedereen in het buitengebied toegang te bieden tot snel internet. Inmiddels is Glasvezel buitenaf actief in verschillende provincies en heeft het 20 succesvolle glasvezelcampagnes afgerond. Hierdoor hebben al 70.000 huishoudens en bedrijven in Overijssel, Gelderland, Utrecht en Brabant de beschikking over toegang tot snel internet via het glasvezelnetwerk. Glasvezel buitenaf is op dit moment de enige partij die op deze schaal glasvezel aanlegt in het buitengebied.

Meer informatie is te vinden op www.glasvezelbuitenaf.nl

Categoriën: Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Veghel

Terug naar overzicht
Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?