“Het is belangrijk dat we met ontwikkelingen meegaan”

21 december 2017

“Wij kiezen voor glasvezel. Ook al hebben we het zelf niet echt nodig, we hebben nu de mogelijkheid. We weten dat glasvezel ongelofelijke internetsnelheden biedt: the sky is the limit.  Ontwikkelingen gaan hard en het is belangrijk dat we daarin meegaan. We worden er zelf niet direct beter van, maar we willen graag bijdragen aan de 50% voor mijn zoon die hiernaast woont en anderen in onze omgeving. Andere voordelen zijn dat de waarde van je huis omhoog gaat  en dat je voorbereid bent op ontwikkelen als zorg op afstand. Ik (Jaap) heb een slecht hart en er komt een tijd dat het draadloos gemonitord kan worden. Verder weet je nu wat de kosten zijn, een na-aansluiting is hoe dan ook duurder. Het is gewoon nodig.”

Erika en Jaap Keller, Sleeuwijk

Categorie: Altena (Aalburg, Werkendam en Woudrichem)

Terug naar overzicht
Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?