Buitengebied Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel krijgt glasvezel! - Mabib

Buitengebied Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel krijgt glasvezel!

01 december 2017

Wederom fantastisch nieuws: het buitengebied van Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel krijgt glasvezel. De grens van 50% deelname is ruimschoots gepasseerd en dus is de komst van razendsnel internet en haarscherpe televisie een feit. Op 1 december, de laatste dag van de vraagbundeling, had liefst 64% van de bewoners zich aangemeld. “Ook hier is een groot deel van het succes mede te danken aan de ongelooflijke inzet van een grote groep ambassadeurs. Zonder hun hulp was dit niet gelukt. Ook de samenwerking met de gemeenten was zeer prettig,” aldus Mabib-initiatiefnemer Pieter van Grunsven. “In januari 2018 start de aanleg van het glasvezelnetwerk en rond de zomer van 2018 kunnen de eerste adressen al gebruikmaken van supersnelle internetdiensten.”

Planning
De verwachting is dat in het vierde kwartaal van 2018 alle aangemelde adressen zijn aangesloten op het Mabib-glasvezelnetwerk. Op de gemeentepagina vindt u een globale bouwplanning.

Categorie: Son en Breugel, Nuenen, Laarbeek en Gemert-Bakel

Terug naar overzicht
Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?