Stakeholders geïnformeerd over glasvezelcampagne Altena

04 oktober 2017

Op 27 september vond een ontbijtbijeenkomst plaats over de vraagbundelingscampagne in Altena. Mabib nodigde hiervoor diverse stakeholders uit, waaronder de gemeenten (Aalburg, Werkendam en Woudrichem), ondernemingsverenigingen, verschillende dorpsraden en andere belangstellenden. Tijdens de bijeenkomst werd onder andere de campagne besproken, maar was ook ruim aandacht voor de belangrijke rol van lokale ambassadeurs.

Samen staan we sterk(er)!

De glasvezelcampagne is een initiatief van Mabib. Mabib is voornemens het buitengebied van de gemeente Altena (ca. 2.650 adressen) te voorzien van glasvezel. Voorwaarde voor de aanleg is 50% deelname. Een flinke uitdaging, waarbij Mabib de hulp en het enthousiasme van iedereen in het gebied nodig heeft.

Namens de gemeente sprak Wijnand van der Hoeven (wethouder gemeente Aalburg). Hij deed een sterk appèl op de aanwezigen om samen deze kans te grijpen. Piet Grootenboer, directeur buitengebied CIF, nam de aanwezigen mee in de rol van CIF en ging in op vragen die men van bewoners verwacht. Als laatste sprak Hans ter Beek, projectleider bij Mabib. Hij nam de aanwezigen mee in de planning, het aanbod, de partijen en brak een lans voor het nut en noodzaak van lokale ambassadeurs en resellers.

Meld u aan! We kunnen ieders hulp goed gebruiken.

Het enthousiasme van de aanwezigen was groot. Nut en noodzaak van glasvezel is niet langer een vraag maar een feit. Dat onderschreven alle aanwezigen. Mabib is nog hard op zoek naar lokale bewoners en ondernemers die zich voor de vraagbundeling willen inzetten. Zij kunnen zich hier aanmelden als ambassadeur in Altena.

Categorie: Altena (Aalburg, Werkendam en Woudrichem)

Terug naar overzicht
Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?