Eerste huisaansluitingen een feit!

09 juni 2017

De afgelopen week zijn de eerste huishoudens in Boxtel aangesloten op het snelle, betrouwbare en toekomstbestendige glasvezelnetwerk. Een absolute mijlpaal voor Mabib, omdat dit onze eerste glasvezelaansluitingen in Noord-Brabant zijn. Wij lieten dit hoogtepunt natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en maakten onderstaande video. Vanzelfsprekend hopen wij dat dit het begin is van een groot aantal glasvezelaansluitingen in de Brabantse buitengebieden!

 

Categorie: Alle gemeenten,

Terug naar overzicht

Doe de postcodecheck

En zie meteen of uw woning of bedrijf in aanmerking komt voor glasvezel

Waarom glasvezel?

  • Supersnel internet, nu en straks
  • Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten
  • Bestanden uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid