Boxtel: Op naar 70% aanmeldingen en € 250 retour!

09 juni 2017

De teller in Boxtel staat momenteel op 65%. Dat betekent dat 395 huishoudens in het buitengebied het belang van glasvezel inzien en zich hebben ingeschreven. Maar er is nog meer goed nieuws. Want met nog maar 5% te gaan, is de kans groot dat Boxtel de 70% gaat halen. Dat betekent dat iedereen die voor 10 juli 2017 voor glasvezel kiest, maar liefst € 250 teruggestort krijgt op zijn of haar rekening. Dat is nog eens mooi meegenomen en een goede reden voor bewoners om ook hun buurtgenoten op te trommelen en te overtuigen van de vele voordelen van glasvezel.

Een na-aansluiting kost veel meer

De werkzaamheden in Boxtel zijn nog steeds in volle gang, maar naderen langzaam hun einde. Dat betekent dat bewoners die nog twijfelen, tot 10 juli 2017 de tijd hebben om over te stappen. Als de werkzaamheden zijn afgerond en we achteraf speciaal terug moeten komen, vallen de kosten namelijk flink wat hoger uit. Die bewoners hebben dan overigens ook geen recht meer op een teruggave van de € 250 aansluitkosten.

Zorgeloos overstappen

Over het overstappen zelf hoeven de bewoners zich in ieder geval geen zorgen te maken. Dat gaat snel en simpel dankzij de eenvoudige overstapservices van de drie serviceproviders Solcon, Weserve of CBizz. Op de verschillende websites kunnen bewoners een abonnement voor internet, tv en/of telefonie afsluiten en zich direct inschrijven voor glasvezel. Het wijst zich eigenlijk allemaal vanzelf en is binnen een paar minuten geregeld. Wel is het dus belangrijk om niet te lang meer te wachten en nog voor 10 juli 2017 te kiezen voor het toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Voor vragen kunt u terecht bij een ambassadeur bij u in de buurt. Kijk voor namen en contactgegevens op uw persoonlijke gemeentepagina.

Categorie: Boxtel

Terug naar overzicht
Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?